Vad vi gör

Vi bidrar till samhällets utveckling genom att utveckla miljöer där människor vill leva och vara.

Genom att lyssna och föra dialog med boende, intressenter och beslutsfattare skapar vi en djup förståelse för platsens unika förutsättningar. Kunskapen använder vi för att skapa goda boendemiljöer och bostäder. Genom att välja klimatkloka alternativ visar vi omsorg om människorna, samhället och miljön. I samspel förverkligar vi människors bostadsdrömmar och utvecklar framtidens samhälle. Läs om vad vi erbjuder här.

Tillsammans förverkligar vi bostadsdrömmar
Vårt kundlöfte

Veidekke Eiendom utvecklar bostäder till privatpersoner och erbjuder småhus, radhus, parhus och flerfamiljshus i storstadsregionerna. Vi utformar bostäder med olika upplåtelseformer och med olika kännetecken utifrån plats och kundbehov. I flera fall medverkar vi också till att utveckla hela områden och bidrar på så vis till att utveckla samhället och i flera bostadsområden skapar vi även affärslokaler. Här hittar du vår pågående och kommande projekt.

Våra utvecklingsprojekt är i huvudsak helägda av Veidekke Eiendom, men vi driver även projekt i partnerskap eller i gemensamt bolag med andra affärsutvecklare, markägare och/eller investerare. Vi har utvecklat bostäder i Sverige sedan tidigt 2000-tal och är idag cirka 100 anställda på våra tre geografiska områden.

Är du en markägare med ett projekt eller en fastighet med potential?

Vi är alltid på jakt efter nya, spännande projektidéer och välkomnar dig att kontakta någon av oss.

Mer om oss

 • Karriär här?

  Vill du jobba hos oss? Läs mer om jobb och möjligheter

  Läs mer
 • Vårt hållbarhetsarbete

  Vi jobbar med Svanen. Läs mer här.

  Läs mer
 • Vad vi erbjuder

  Bostadsrätter, hyresrätter och trähus...

  Läs mer